Individueel

Wil je effici├źnter werken of beter communiceren met anderen (of met jezelf)? Ben je benieuwd hoe je anders tegen dingen aan kunt kijken, of ben je op zoek naar jouw drive?

De NLP-opleidingen van een coach zijn praktisch en realistisch. Een coach helpt je het beste uit jezelf te halen. Je kunt je vaardigheden direct in de praktijk brengen, zowel zakelijk als priv├ę.

Ontdek je eigen handleiding

Tijdens de opleiding leer je omgaan met NLP en leer je hoe je de NLP-denkwijze kunt toepassen. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Door middel van deze technieken kun je vaste denkpatronen doorbreken en jezelf ontwikkelen en motiveren. Je gebruikt de kennis, vaardigheden en kracht die je al in je hebt.

Wat zijn je mogelijkheden?

De NLP Opleiding biedt krachtige tools voor effectieve communicatie (met jezelf ook), professionalisering en prestaties. Daarnaast kun jij jouw passie en jouw drijfveren weer pakken en achter de stuur van jouw leven zitten.

Je bent al gecertificeerd NLP Practitioner in slechts zeven dagen!

Individuele Begeleiding & Coaching helpt om nieuwe vaardigheden in de praktijk te borgen of om met emotionele blokkades te werken. Ontdek je energie en laat het los!